Investiții de viitor. Rezervoare mobile și de stocare

Investitie Eurial

S-a vorbit mult în ultima vreme despre productivitatea muncii și factorii care influențează această productivitate. În poza atașată avem doua exemple de mașini total diferite, dar care costă aproape la fel: Un tractor și un bolid (Lamborgini). Prima mașinărie ajută mult la creșterea productivității, cea de-a doua duce la creșterea adrenalinei, sau măcar al ego-ului.

#Eurial #InvestingInyourFuture #FuellingYourBusiness

De ce să investim in rezervoare mobile

Evident tractorul ajută la creșterea productivității, dar nu singur. Acesta are un consum ridicat de combustibil și plimbarea pană la benzinărie și apoi până la câmp este este în cel mai bun caz ceva neproductiv. De asemenea, să rămâi cu el în câmp, neutilizabil, din cauza faptului ca ai ramas fără combustibil este de-a dreptul enervant pentru oricine din domeniu.

Alimentarea acestuia apoi cu ajutorul unor soluții improvizate, după ce acesta a stat în soare la temperaturi de 40+ grade C° este de-a dreptul periculoasă.

O soluție simplă la aceste probleme este cumpărarea unui rezervor DT Mobil Easy dotat cu o pompă.

Alimentăm în mijlocul campului și ne continuăm munca.

Când să investim?

Când costul pierderilor depășesc costul investiției ar fi pentru început un minim calcul pentru a ne da seama dacă e momentul să investim. Daca ai un singur tractor, pe care îl folosești o data pe lună, probabil ai fi mai caștigat cumpărând o canistră.

În schimb, dacă folosești un utilaj, sau mai multe utilaje perioade îndelungate de timp, pe suprafețe mari, cumpărarea unui rezervor mobil nu este doar un moft este de o necesitate. În anumite circumstanțe se merită să cumperi pe lângă un rezervor mobil, și un rezervor de stocare, pentru ușurarea fluxului, și pentru a ține utilajele funcționale mai mult timp.

Cu ajutorul lor salvați timp și rămâneți flexibili. Rezistența și robustețea oferite de rezervoarele mobile vă permit alimentarea în condiții de siguranță sporite, fără bătăi de cap.


In ce sa investim

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in classical literature, discovered the undoubtable source. Lorem Ipsum comes from sections 1.10.32 and 1.10.33 of “de Finibus Bonorum et Malorum” (The Extremes of Good and Evil) by Cicero, written in 45 BC. This book is a treatise on the theory of ethics, very popular during the Renaissance. The first line of Lorem Ipsum, “Lorem ipsum dolor sit amet..”, comes from a line in section 1.10.32.

The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from “de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.

Despre productivitatea muncii.

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. It uses a dictionary of over 200 Latin words, combined with a handful of model sentence structures, to generate Lorem Ipsum which looks reasonable. The generated Lorem Ipsum is therefore always free from repetition, injected humour, or non-characteristic words etc.

Kanban System. Despre Sinceritate

Nu suntem perfecti, desi ne-am dori. Oferim o gama variata de servicii, pentru o multitudine de proiecte, indiferent de complexitate. Uneori mai si gresim. Cine nu lucreaza nu greseste, nu asa e dictonul?

 In anumite poze din acesta postare, furtunele sunt unul peste altul. Pe termen lung, ele se vor eroda mai repede si vor provoca pierderi clientilor. De aceea am implementat un sistem, ca la fiecare punct al lucrarii sa facem poze, si sa trimitem mai departe. Se pot descoperi astfel deficientele eventuale si corectate la timp. Kanban System anyone? Just in Time?

#Eurial #MadeInRomania #FuellingYourBusiness

Atentia la detalii.

Atentia la detalii, sau mai degraba, lipsa atentiei te poate costa.

Cam asa curge motorina la o imbinare ( cupla), si atentie nu este de la pompa. Clientul si-a schimbat intre timp “imbinarile” lucrand cu noi, si cumparand de asemenea si alte materiale. In urma investitiei, aceste scurgeri au incetat, si aceasta va fi recuperata in mai putin de un an. ATENTIE: Vorbim de o investitie de mii de euro.